tag:blogger.com,1999:blog-1297088546149979124.post2296916078758299119..comments2023-04-17T17:36:01.294+02:00Comments on Biokert és lélek: Főzelékek másképpTarahttp://www.blogger.com/profile/09720751330772001951noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1297088546149979124.post-17068114473923229092010-02-27T19:28:39.550+01:002010-02-27T19:28:39.550+01:00Na most ettől az olajdologtól eléggé megijedtem.Ak...Na most ettől az olajdologtól eléggé megijedtem.<br><br>Akkor most mi legyen? A libazsírról nincs hasonló rossz hír ugye?Végülis eleink leginkábbzsírt használtak a főzéshez, nem a puccos étolajat..Mishmesh,alias Dorkahttp://www.blogger.com/profile/07953932918261455714noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1297088546149979124.post-34194725078292668752010-02-27T19:30:58.506+01:002010-02-27T19:30:58.506+01:00Mert bizony a vízben hagymapárolás az kilőve.........Mert bizony a vízben hagymapárolás az kilőve.......Mishmesh,alias Dorkahttp://www.blogger.com/profile/07953932918261455714noreply@blogger.com