2009. július 4., szombat

Ilyen most


Azok a szexi lábak Ekkerjozban végződnek:) Igen, ezt az egészet nem tudnánk végigvinni Joz nélkül. Végtelen türelmével, szakértelmével, ügyességével, gépészmérnöki, építészmérnöki tudásával, emberi kvalitásaival Isten az igazit küldte el nekünk. Netes ismeretség, az ismeretségből barátság lett, apánk helyett apánk, rábíztuk mindenünket és úgy készül a kis házunk, hogy ott sem vagyunk.

Joz mindent elintéz, mindent megvásárol, igazítgatja az embereit, szóval nekünk semmi dolgunk, csak időnként színt kell választani, de még az sem könnyű, komolyan:)

Senki ne rémüljön meg a látványtól, a végeredmény magáért beszél majd. Időnk van bőven, míg a munkálatok zajlanak mi a szigeten maradunk kis mézeskalács házikónkban, igaz, Zé még sokat van az anyukájával de az is megoldódik hamarosan.

Asszem boldog vagyok.

7 megjegyzés:

  1. Majd kérünk képet a végeredményről is :o) Amúgy lehet tudni, hogy menyik falu a Bakonyban? (kérdezem lelkes Bakony-rajongóként) :o)

    VálaszTörlés
  2. a boldogság a jó - együtt /= mü es, ha Ti

    VálaszTörlés
  3. Szia Rita:) Csesznekről van szó. A legszebb panorámájú falucska az egész Bakonyban állítólag. Csak megerősíteni tudom ezt a véleményt:) Lesz majd kép, persze, július végén lesz kész, alig várom.

    Sat kedves, remélem, meglátogattok majd ott is:)

    VálaszTörlés
  4. Dejóóó, imádom Cseszneket :o)

    VálaszTörlés
  5. Én is imádom, de még mennyire:)

    VálaszTörlés
  6. Csesznek?...Nahát...! Gyerekkorom nagy élménye.
    Valahol egy erdőben, ahol villany se volt.
    Gyerektábor, talán már uttörő - kullancs dögivel, amit petróleummal csikartunk kifele, és persze kifogyasztottuk az összes lámpából.
    Ettől kezdve tábortűz mellett tölöttük ez estéket, énekeltünk gyönyörű népdalokat, akkor még nem volt lenézett műfaj, s ha a tűz kihúnyt fölbotorkáltunk a szobáinkba.
    Tulajdonképpen legszebb myári táborom volt várral, erdei vadonnal, ahol mindenáron betyárokkal akartunk találkozni, de csak vaddisznókkal találkoztunk, akik kicsit morogtak, de békén hagytak.
    Ekkerjoznak hatalma nagy szive van - kincses szive, mellédszegődött a jószerencse. Isten éltesse - jól kezdődik a letelepedésed.
    Sok szerencsét.

    VálaszTörlés
  7. De jó, hogy ismered Cseszneket. Annyira szeretem már most. Gyönyörű a falu is és a körülötte lévő hegyek meg a vár..valami fantasztikus. Ekkerjoz meg maga a csoda, különleges ember. Különlegesen jó. Áááá, ismerni kell őt, nem is tudom szavakba önteni igazán a nagyszerűségét.

    VálaszTörlés

Antoine de Saint-Exupéry: Fohász

Uram, nem csodákért és látomásokért fohászkodom, csak erőt kérek a hétköznapokhoz. Taníts meg a kis lépések művészetére! Tégy lelemény...