2011. január 7., péntek

Kínaiak magyarul


Jól teltek az ünnepek, remélem, mindenkinél. Karácsony első napján mi a fővárosban, nagyobbik húgomnál találkozunk, az egész nagy család, lassan már vagy harmincan leszünk. Beszélgetünk, élményeket mesélünk, jókat eszünk, együtt vagyunk. Csak úgy, ajándékok nélkül, bár a legkisebbek azért kapnak valami jelképeset.

Gyurika, kedves kis unokaöcsém nevettetett meg alaposan bennünket. Okosmobiljából felolvasott valamit, amit én most beidézek nektek, nevessetek ti is.

A történet annyi, hogy a kínaiak szerettek volna bevezetni egy fogamzásgátlót a magyar piacra, amit az OGYI nem engedélyezett, köszönhetően az igen vicces szövegnek:"

"Köszöni a miénk cég hogy ön választja miénk által gyártódott fogamzódás gátlásos pirula.

Kérni hogy nagyon fontos ez a tájékoztató hogy Ön elolvasni és utasítások fenntartani. Nem fenntartja miénk cég nem tart felelősség de más esetben nem tart felelősség fenn szintén.

Pirula rendszerben nyelése naponként este vagy reggel meggátolódik hogy Ön belees a teherbe. Ha nem rendszerben nyelés, előfordulása Ön belees a teherbe növekedett valószínűséggel bír. A pirula evése vízet követéssel valósul meg, úgy jó. Pirulát megharapni nem kell, a maga teljességében nyelendő bele Önnek szervezetében.

Nem használ hashajtó rossz mert Ön teherbe lehet beleesve ha felszívódás előtti hasmegy.

Nem hány magatol, nem jó. Teherbe beleeshet ha hány magának ujjától. Van étel gátolja pirula effektus. Nem eszi ilyen etel pirula nyelésének előtte és után 2 óra minimum.

Beveszese pirulanak harom hetet egyszerre rendszeres, utana követőt vár, hogy Ön vére folyása kezdődik. Ez általánosságot megvéve egy hét.

Egy nap vére folyása követőt pirula ismét nyeldes. Összes idő négy hét ami menzesz ciklus és Ön nyeldes pirula három hét és nem nyeldes egy hét. Ha kihagy pirula nyelése nem csinál szexuális dolog egy hét.

Egyéb eshetőség Ön belees a teherbe. Ha kihagy kettő pirula nyelése nem csinál szexuális dolog következő ciklus kezdete egy hét után való.

Mellékes effektusokkal van: Ön elhány magát, első esetnél kivérezi magát nem megfelelő időpontnál (dátum), feje szédül, hasa fáj, érének dagadása, fájás Ön testének változatos pontokjai, extreme lehetségesség szőrszálnövekedés Ön testének helyein Önnek kényes és esztétitikátalan.

Fontos! Nem nyeldesi pirula annak esete alkalmával hogy Ön korábban beleesett a teherbe és teher állapot azóta fennáll Önnek!

Nem nyeldesi pirula annak esete fennforog hogy Ön hím: kizárólagos csak nőstény nyeldes pirula.

Nem nyeldesi pirula amikor Önnek mája elégtelen vagy Önnek szíve ritmusosan zavart.

Egyéb mellékes effektusokért és kockázat mértékekért kérdeződjön Önnek orvos vagy gyógyszert készítő szakember.

Reméljük jól használ. Köszönünk Önnen bizalom neki miénk cégnek, hogy miénk terméket Ön nyeli.”

Őrület, nem?:)

Az eredetit ITT találjátok

6 megjegyzés:

 1. Rejtő Jenő regényében a Török Szultán névre hallgató csibész levelezése is kismiska ehhez a szöveghez!

  VálaszTörlés
 2. Ezt szemérmetlenül megosztottam a FB-n (a megjelölt eredeti forrást)n:D
  Még mindig röhögök a magának hány ujjától-nem jó óta:)

  VálaszTörlés
 3. Persze, az eredetit kell közreadni, azért tüntettem fel én is.

  VálaszTörlés
 4. Rejtő nagyon jó, 14 éves voltam, mikor a villamoson olvastam egyik könyvét, le kellett szállnom, annyira röhögtem:)

  Ugye milyen szuper, Dorka?:) Karácsonykor vizesre nevettük magunkat rajta, de azóta elolvastam már párszor, hihetetlenül vicces:)

  VálaszTörlés
 5. Lenne az eszem elmenni, hogy magyarul lenni a beszéd, amikor kínai lenni, vagy mit tudom én!
  Én is tudok ennyire kínaiul, pedig soha nem tanulás, ami kínai, de magyarul írva!

  VálaszTörlés

Antoine de Saint-Exupéry: Fohász

Uram, nem csodákért és látomásokért fohászkodom, csak erőt kérek a hétköznapokhoz. Taníts meg a kis lépések művészetére! Tégy lelemény...