2011. július 26., kedd

Tél vagy nyár?


Tegnap 11 fok volt itt a Bakonyban reggel, igaz, délre egészen 12-ig felkúszott. A házban nem fázunk, de kint nem jó lenni, esik, nyirkos, vizes, ködös, párás minden, ma is. Úgyhogy elővettem a balatoni fotókat, hadd melegedjünk egy picit.

Múlt vasárnap készültek, akkor még nyár volt. Kánikula a napon, 23 fokos a víz, voltak elegen, de azért nagyon jól éreztük magunkat a tágabb családdal. Alsóörs, strand, nyár:)

10 megjegyzés:

 1. Nagyon örülök, hogy megújulva, a gyönyörű neved alatt láthatlak. Remélem: jól vagy/tok az őszies idő ellenére. Minden jót kívánunk - Tibi

  VálaszTörlés
 2. Koszonom , hogy szoltal!Sok sikert a megujult bloghoz!

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép a blogod! Régen...évtizedekig , feledhetetlen napokat töltöttünk Pálkövén.

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm Tibikém, igen, jól vagyunk. Csak az idő lehetne jobb:)

  Köszi Iri, még jó, hogy szóltam, hiszen várlak téged:)

  Köszi Carpe diem. Pálköve is gyönyörű lehet, egyszer meg kellene nézni. Ilyenkor eszembe jut, mennyi helyen nem voltunk még.

  VálaszTörlés
 5. Dicséretem a megújult blogodnak,szép lett, bár eddig is annak tekintettem.
  Sajnos ez a nyár, nem az igazi,jelenleg nálunk akár ősziesnek is mondhatnánk, még pár nappal ezelőtt pedig a légkondi hűvösében, a szobából ki sem mozdulva, töltöttük időnket.

  VálaszTörlés
 6. Szia Rózsa, én is mennék már a kertbe, most éppen megint zuhog:) Már lassan a betontárolónk is tele lesz.

  Köszi, nekem is nagyon tetszik ez az új ruha, Zé, a férjem műve:)

  VálaszTörlés
 7. Itt sem volt melegebb. Most meg megint szakad az eső reggel óta. Nem baj, az is kell. Meg aztán lesz időm rendezni a két hét képeit. Szerencsénk volt a nyaralással. Az első héten kánikula volt, a második héten -mikorra a nagy túrákat terveztük- pedig hűvösebb. Az eső pedig minden nap elkerült bennünket. Majd "mesélek" a blogon -ha rákészültem-, hogy merre jártunk.

  VálaszTörlés
 8. Isten hozott, Józsika:) Benézek majd megnézni a képeket és olvasgatni az élményeidet. Ennyi előnye van az esőnek, jutott egy pici idő a blogokra is:)

  VálaszTörlés
 9. Szia Ildikó!
  Köszönöm , hogy irtál az új blogodról.
  Szép a blogod .:) Legyen csodás hétvégéd:))

  VálaszTörlés
 10. Szia Anikó, én köszönöm, hogy bekukkantottál:) Neked is szép hétvégét, reméljük, napsütéssel:)

  VálaszTörlés

Antoine de Saint-Exupéry: Fohász

Uram, nem csodákért és látomásokért fohászkodom, csak erőt kérek a hétköznapokhoz. Taníts meg a kis lépések művészetére! Tégy lelemény...