2009. augusztus 1., szombat

Feleség lettem


Zé és én tegnap összeházasodtunk. Egyszerű, de megható kis esküvő volt. Szentendrén tartottuk, utána megebédeltünk a vendégekkel a Chez Nicolasban. Jó volt a teraszon üldögélni és nézni a Dunát, csodálatos a panoráma a vízre és szúnyog sem volt, tudták, hogy kivételes a nap, nem zavartak:)

Szóval örök hűség meg miegymás. A feleség továbbra is a leánykori nevét fogja viselni, nem lesz változás. Az életünk meg nem lesz rossz, határozottan nem lesz rossz. Zé egy angyal, én kevésbé de majd igyekszem. Ja és Zé neve a neten "szélmadár", indult egy blogja is, a Csillagszél. Megtaláljátok itt nálam a "böngészgetek"-ben.

Kaptunk egy emléklapot is Szentendre polgármesterétől, tele sok-sok jókivánsággal, kedves gesztus. Hamarosan költözés, pár hét és Jozék befejezik, álomszép lesz a mesebeli mézeskalács házacskánk.

Szép az élet, ugye?:) (armageddonisták ne olvassák:D )

10 megjegyzés:

  1. Szívem tiszta szeretetével köszöntelek Benneteket!!!
    Kívánok Nektek tengernyi örömöt, szeretetteli
    találkozásokat, öleléseket.

    Fény és Áldás kísérjen Utatokon!

    VálaszTörlés
  2. Sok boldog feleségévet kivánok. Új ház, új élet, mi kell még?

    VálaszTörlés
  3. Gratulíren!
    Új élet, új ház, új életérzés, minden jót nektek!

    VálaszTörlés
  4. :)
    Gratulálok, ölellek, sok boldogságot kívánok.
    Valahogy feldob, ha esküvőről hallok, a városban mindig a házunk előtt vonult el a menet, régen lovasfogattal, mostanában virággal díszített, dudáló autókkal, jókedvvel.

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm szépen mindenkinek, igazán kedvesek vagytok!:) Igen, a régebbi korokban más volt az esküvő, írtam róla a Konzin de itt, ebben a blogban is megtaláljátok a posztokat. Sajnálom nagyon, hogy mára megfakultak a szokások, nem bántam volna a lovasfogatot:)

    VálaszTörlés
  6. Kedves Tara, éreztem, hogy meg kell látogatnom a blogodat... És tessék, megleptél egy nagyszerű hírrel. Gratulálok mindkettőtöknek!Sok boldogságot kívánok!Amit régi motorosként tanácsolhatok:türelem egymáshoz, sok-sok türelem.
    Gusztáv

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm, Gusztáv. Köszönöm Zé nevében is:)

    VálaszTörlés
  8. Isten éltessen és áldjon benneteket!!!!!Nagyon örülök a hírnek!!!!
    26 évvel ezelőtt többek között ezt a gondolatot kaptuk ajándékba ,én ezt most továbbadom:"Minden dolgotok szeretetben menjen végbe.!"
    Nagyon jó egymásba kapaszkodva élni egy hozzánk illő társsal,mégha időnkénti zivatarok is jönnek az évek során....
    Szeretettel:Monika

    VálaszTörlés
  9. Köszönöm Mónika! Igyekezni fogunk békében, boldogan élni. Reméljük, a világ is úgy akarja majd:)

    VálaszTörlés

Antoine de Saint-Exupéry: Fohász

Uram, nem csodákért és látomásokért fohászkodom, csak erőt kérek a hétköznapokhoz. Taníts meg a kis lépések művészetére! Tégy lelemény...