2012. április 18., szerda

Ma meghalt a cicám


Ciróka elment az örök vadászmezőkre. Csaknem 17 éves volt, az egész kis életét velem élte le, szép éveket töltöttünk együtt. Hiányozni fogsz, Cicám.

7 megjegyzés:

  1. Sajnálom.. Vigasztaljon, hogy attól jobb élete nem lehetett volna, mint amit veletek élt. Teo-nak is hiányozni fog. Drága kedves kis Ciróka.

    VálaszTörlés
  2. Kedves Ildikó!
    Nagyon sajnálom a cicádat. :( Pár évvel ezelőtt az én cicám is meghalt, Bercinek hívták és úgy szegődött hozzánk, befogadtuk s a hála örökre azután ott volt a szemében. Így nézett ki, mint Ciróka, vörös volt, a szeme körül gyönyörű fehér karikával. Még ma is látom, ahogy a garázs tetején sétál, s ez már mindig így lesz. Nagyon meg tudunk szeretni egy kisállatot. Biztos vagyok benne, hogy Cirókának nagyon szép élete volt veled és sok szeretetet adtatok egymásnak. Sajnálom... :(

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm szépen, kedves tőletek. Igen, Ciróka nagyon fog hiányozni, üresebb lett nélküle az élet. Teó kutyám hozzá sem fogott az ebédjéhez tegnap, nem evett semmit sem. Előző éjjel még együtt aludtak Teó nagyméretű kosarában, ami Mocsi kutyámtól maradt ránk, ma éjjel nem jött oda aludni Teó, a nappaliban maradt, pedig mindig az ágyam mellett alszik. Ki tudja, mi jár az okos kis fejében.

    Autumn, én is így vagyok vele. Minden kis részlete a háznak, kertnek Cirókához kötődik. Még sírdogálok, de ez majd elmúlik, az emléke viszont sohasem, és ez így van jól.

    VálaszTörlés
  4. óóóóó!:( Nagyon sajnálom! Ránk is ez vár lassan,mert az én Cicóm 13 éves,de nagyon sovány,beteg.Ők is össze vannak nőve a Kutyusunkkal....

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm, Mammka. Sajnos - persze ezt nem is mondhatnám, inkább természetes - hogy az állatkáinkat túléljük jó eséllyel. Sokan nem értik meg, de mintha egy családtagot veszített volna el az ember. Vagy nem is mintha, hiszen családtagok ők. Egyedül éltem sokáig, az állatkáim tették teljessé az életemet, boldog éveket éltünk meg együtt. Mocsi kutyám 14 és fél évesen ment el, Teó most 12 és fél, de nagyon jól van, remélem, sokáig velem marad még.

    VálaszTörlés
  6. szegény Cicó:(:(:( Sajnálom.

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm, hogy együttérzel velünk.

    VálaszTörlés

Antoine de Saint-Exupéry: Fohász

Uram, nem csodákért és látomásokért fohászkodom, csak erőt kérek a hétköznapokhoz. Taníts meg a kis lépések művészetére! Tégy lelemény...