2009. szeptember 5., szombat

Bátor elveszett


Kedves Barátaim!


Unokahúgom iwiwen közreadott üzenetét közvetítem nektek, hátha...soha nem lehet tudni.


"Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Tegnap (2009. 09. 04.) a kora esti órákban elveszett a 4 éves kan Yorkie fajtájú, BÁTOR névre hallgató kutyánk a XI. kerületi Andor utcából.
Kis testű, ezüst-zsemle színű (a fején világosabb), rövid szőrű. Különös ismertető jegye, hogy a hátán van egy kb. babszem nagyságú púp. (Képet a profilomban találsz Bátorról.)
Gazda neve: dr. Tanka Enikő 
Elérhetőség: 0630/5204921 vagy 0630/9 225201
Kérek mindenkit, hogy ha teheti továbbítsa ezt az üzenetet, és KÖSZÖNÖM azoknak, akik már megtették!"


Még nincs meg Bátor. Valaki ( nem a család) résnyire nyitotta az Andor utcai kertkaput, amikor a család nem volt otthon. Bátor nyilván kiment, vagy szándékosan elvitte valaki. Nagyon édes, barátságos, csöpp kis kutya, talán két kiló ha lehet. De reméljük, meglesz. Nagyon szeretjük mindannyian. 

4 megjegyzés:

  1. Köszönöm az együttérzést, Mammka. Már fél Budapest őt keresi. Nagyon jó érzés, mennyire meg tudnak mozdulni az emberek, mindenki meg akarja találni. Még az Illatos útról is kaptam e-mailt, van ott egy éppen ilyen kutyus, de Enikő látta a fotón, hogy nem Bátor az.

    Reménykedünk és keresünk. Enikő és anyukája, a húgom állandóan úton vannak, mindenkivel beszélnek, minden kapualjra plakátot ragasztanak a fotóval, a jellemzők leírásával. Hajléktalanok szálltak be a keresésbe, annyira aranyosak, segítőkészek. Nyomát már találtuk, három férfi látta, Bátor önfeledten baktatott a főút melletti járdán, mint akinek fontos dolga van. Rá is csodálkoztak, hogy nyakörv meg gazda nélkül teszi mindezt. Bátornak hámja van a sétákhoz, azon ott az összes adata, de mert a kertből tűnt el, a hám nem volt rajta. Így állunk.

    VálaszTörlés
  2. Óóó.:(((( Olyan rossz érzés lehet rágondolni,hogy ez a kis butuska egyedül bóklászik!
    Nagyon remélem,hogy minél hamarabb hazakerül!
    A mi kiskapunk nem záródik jól,nekünk westynk van és a frász kerülget,nehogy kiszökjön.Neki itthon a helye....
    Néhány hónapja egy barátnőméknek tűnt el a kutyájuk-Szera-,aztán kiderült,hogy befogadta egy utcabeli,mivel látta bóklászni.A boltban raktak ki papírt,így meglett.

    VálaszTörlés
  3. Ahogy telnek a napok, fogy a remény is:(. Nincs meg és talán már nem is lesz. Valaki biztos befogadta, reméljük, jó ember. Nagyon szomorúak vagyunk.

    VálaszTörlés

Antoine de Saint-Exupéry: Fohász

Uram, nem csodákért és látomásokért fohászkodom, csak erőt kérek a hétköznapokhoz. Taníts meg a kis lépések művészetére! Tégy lelemény...