2010. április 29., csütörtök

Szépülünk






Lassacskán, de szépülünk. Rengeteg munka van még, de kész az új kerítés, már csak az alapból kiemelt homokdombot vagy agyagdombot kell elhordatni, utána ott is rendezhetjük a terepet. Kavicsot hozatunk valószínűleg, de fű is lesz itt-ott, majd kialakul.

A bútoraink is készülnek szépen, még egy része hátra van, majd azokról is hozok fotókat, gyönyörűek lesznek. Ez itt most a nappali részlete, nekem nagyon tetszik, Kata és Tibi, a bakonynánai népművészek csodát alkottak:) Éppen olyan lett, amilyennek elképzeltem. Lesz még étkezőnk, előszobabútorunk, szekrény a fürdőszobába és a nappaliba még egy szekreter, az lesz Zé " munkahelye". Enyém a kis íróasztal, valamennyire látszik a fotón.

Jövő szombaton nagy családi buli lesz nálunk, már alig várom. Szülinapok három is, de fő örömként jön a lányom a két balinéz aprósággal, az lesz ám az igazi:)

Úgyhogy sajnos a neten nagyon ritkán időzöm, de majd lesznek megint csendes őszi és téli napok, amikor visszatérek a blogoláshoz biztos, most elrabol a kert, veteményezünk, de előtte alaposan meg kell tisztítanunk a földet, sok évig volt elhanyagolt, van vele munka bőven. Szívesen csináljuk. A borsó már kibújt, a hagyma még fázik. A répa meg a saláta igyekvőben van, a spenótot tegnap vetettem el. És ez még csak két ágyás, hat van összesen. Lesz krumpli és sok minden más is, izgulunk nagyon, milyen lesz a termés.

Majd beszámolok mindenről, megosztom veletek a tapasztalataimat. Addig is érezzétek jól magatokat, és ne hagyjatok el engem:)


6 megjegyzés:

  1. *

    http://csocsodalom.blogspot.com/2008/10/ht-lelmiszer-amit-csak-bio-termelsbl.html

    http://www.kataklizma.info/2010/04/29/a-penz-mint-adossag

    Minden jót!

    VálaszTörlés
  2. gyönyörűszép a könyvespolc!!!!!!!Sajnálom,hogy nem hallottam előbb Tibiékről,akkor biztosan velük készítettük volna a polcainkat....

    VálaszTörlés
  3. Tényleg nagyon szépen dolgoznak. Szív és lélek van a munkájukban, és az nekem nagyon fontos. Csütörtökön érkezik a többi bútor,alig várom:)

    VálaszTörlés
  4. Csodás bútorok. A szürkétől -ha mondanád - idegenkednék, de így a sárga fallal és a fehér mintás kiegészítőkkel nagyon egyedi. Egyszerre modern és hagyományőrző. Tisztelet az alkotóknak!

    VálaszTörlés
  5. Igen, köszi, gyönyörű dolgokat készítenek. De nem szürke a nappali bútor, hanem fakókék:) Csalnak a színek a fotózásnál is biztos, és a monitorok sem egyformák. Nálam kék a szín, megközelíti a valóságot, de még így sem pontosan.

    VálaszTörlés

Antoine de Saint-Exupéry: Fohász

Uram, nem csodákért és látomásokért fohászkodom, csak erőt kérek a hétköznapokhoz. Taníts meg a kis lépések művészetére! Tégy lelemény...