2010. július 18., vasárnap

Hőség és vihar


Tessék, ide is beillesztettem gyönyörű biokertünkről a fotót:) Egyszerűen imádom. Rengeteg munkát ad, de bánja a csuda, megéri. Látható itt krumpli, fűszernövények, cékla, saláta, fokhagyma, borsó meg minden egyéb. Balra távol a karósbab, jó nagy már, ahogy a paradicsomok is.

Akkora vihar volt az éjjel, hogy Teó kutyámmal az ölemben ücsörögtem a kanapén hajnali fél négykor, alig láttam ki a fejemből, olyan álmos voltam. Teó meg reszketett, annyira fél a villámlástól - dörgéstől, mint a tűzijátéktól. Az is lesz hamarosan.

De legalább öntözni nem kell, több óra, mire megöntözzük a kertet, akkora. Nem panaszkodom, dicsekszem:) Enyhült a hőség a vihartól, nagyon ideje volt. Kis felüdülés. Rá is pattantam a futógépre örömömben, ki kellett hagynom a forró napokat, nem bírtam volna. Már hiányzott.

Közben megérkezett pénteken a legutolsó bútordarabunk is, egy szekreter, Zé "munkahelye". Nagyon élvezi, szerintem oda volt az örömtől, hogy ma nem kertezünk a szélvihar miatt, kipakolt, bepakolt, elpakolt, szétpakolt és számítógépezik. Legyetek jók, kedves Olvasók, igyatok sok folyadékot, pihenjetek vagy dolgozzatok, ki mit szeretne:)


2 megjegyzés:

  1. Hát... Nem is tudom, mit mondjak. A ti kis birodalmatok maga a földi paradicsom.

    VálaszTörlés
  2. Nekünk az:) Komolyan.
    Nagyon jó a fotód a profilodban, szép vagy, lányka:) Annyira sajnálom, hogy nincs időm olvasgatni a kedvenc blogjaimat, de ősszel, télen bepótolom. Ígérem:)

    VálaszTörlés

Antoine de Saint-Exupéry: Fohász

Uram, nem csodákért és látomásokért fohászkodom, csak erőt kérek a hétköznapokhoz. Taníts meg a kis lépések művészetére! Tégy lelemény...