2008. december 26., péntek

A vonzás törvénye


Mindent, amit életedben tapasztalsz, te magad vonzottál be, az agyadban megjelenő képek által. A gondolataid által. Nagyon különös, ugye? Bármi zajlik is az agyadban, az előbb-utóbb az életedben is megjelenik.

A vonzás törvénye válaszol a gondolatainkra, bármiről szóljanak is. A gondolatok mágnesek, saját frekvenciájuk van. Amikor gondolkozol, jeleket küldesz az univerzumnak, amelyek mágnességük által magukhoz vonzanak minden hasonló, vagy ugyanazon a frekvencián rezgő dolgot. Minden, amit kibocsátasz, visszatér a forrásához, vagyis hozzád. Még írok majd erről, komolyan foglalkozom ezzel a dologgal, hihetetlen energiákat sejtek benne. Amit elképzelek, meg is valósítottam. Király és egyben félelmetes. És hogy igaz-e? Gondoljatok a placebo hatásra. Nincs gyógyszer, mégis meggyógyulnak a betegek, mert hisznek benne. Megélik, hogy egészségesek újból, és azok is.

Láttam a múltkor egy pasit valamelyik tévécsatornán. Mágus? Varázsló? Nem tudom, minek nevezi magát, de a tevékenysége abból áll, hogy feláll egy színpadra pakolt emelvényre és meredten nézi az előtte ücsörgő, ácsorgó többszáz főnyi tömeget, akik buszokkal, autókkal érkeznek a világ minden tájáról Bécsbe, ahol a mágus fogadja őket. Soha nem szól egy szót sem, csak néz. A tömeg elbűvölten figyeli a szemeket hosszú perceken, félórán keresztül és a gondjaik elmúlnak, betegségeik meggyógyulnak, csodákat élnek meg, hihetetlen dolgok történnek velük. A varázserőt a mágusnak tulajdonítják.

A hitetlenek legyintenek erre, nem hiszik az eredményeket sem, egyszerűen csalónak tartják ezt az embert. Pedig nem az. Segítő. Azt nem tudom, maga mennyire van tisztában azzal, hogy milyen módon segít. Mert a betegek valóban meggyógyulnak, de nem azért, mert varázsló, hanem azért, mert mélyen hisznek abban, hogy meg fognak gyógyulni. Beszívják azt az energiát, amit saját hitüknek, az erős, eltökélt pozitív gondolatoknak köszönhetnek, de kell hozzá egy katalizátor, a mágus, mert magukban nem hisznek ennyire. Nem hinnék el, hogy a mágus nélkül is képesek az öngyógyításra, mint azok, akik a placebót veszik be. A gyógyító energiát az univerzumból kapják és ez az energia rendelkezésére áll mindenkinek, aki használni akarja és tudja.

Lehet nem hinni, de inkább meg kell próbálni alkalmazni. Mindent, de mindent be tudunk vonzani az életünkbe, még a pénzt is, akinek az a fontos. Fordult már velem is elő, hogy kellett, jött is. Nem szeretnek magukon segíteni az emberek, mert foglalkozni kell vele, hinni és tájékozódni, olvasni és dolgokat megismerni. Lényegesen egyszerűbb orvoshoz rohanni, bekapni pár gyógyszert vagy kés alá feküdni, abban hisznek. Az világos, érthető dolog. Tegyék. Mindenki olyan életet él, amilyet akar.

Ma szép napsütést szeretnék bevonzani az életembe, olyat, mint a képen ott fent:) A Nap leánya volnék, csak mondom, annak aki nem tudta. Sötétben, napsütés nélkül elveszettnek érzem magam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Antoine de Saint-Exupéry: Fohász

Uram, nem csodákért és látomásokért fohászkodom, csak erőt kérek a hétköznapokhoz. Taníts meg a kis lépések művészetére! Tégy lelemény...