2008. december 29., hétfő

Boldog Új Évet!


Minden kedves olvasómnak, ismerősnek és ismeretlennek, barátaimnak, békés, boldog, reményteli, szeretetben gazdag Új Évet kívánok!

13 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen, Joz, viszont kívánom! Hova lett a szép kis fotós másik nicked vajon?

    VálaszTörlés
  2. Szia:-)
    Most kattintottam a nevedre, délután úgy megörültem, hogy előkerültél, nem is feltételeztem, hogy blog van a nick mögött.

    Isten hozott !

    VálaszTörlés
  3. Kilenc almát adtam malackának, mert sápadt. Fürdeni nem fürdött, mert hideg van.

    VálaszTörlés
  4. Na így már jó, Joz:)
    Köszi az etetést, Mish:) Én is etetem, minden nap. Annyira édes:) Ráadásul meg kellett nyugtatnom, hogy bár itt a szilveszter, semmi félnivalója nincs. Vigyázok rá:)

    VálaszTörlés
  5. Szia, drágaságom! Boldog új évet neked, puszi a füledre.

    U. i.: 28-ám voltunk a surányi párhuzamművön menyhalazni. Annyian voltak, hogy alig találtunk helyet! Pedig még csak nem is harapott. A szezonkezdő példányt azért megfogtam...

    VálaszTörlés
  6. Boldog Új Évet neked is Göri és mindenkinek!:) Ránk fér asszem. Szegény menyhalacska tegnapelőtt még milyen boldog volt:) A malackámat le ne nyúljátok ám! Etessétek meg:)

    VálaszTörlés
  7. A malackát megetettük, de sajnos kicsit be voltunk rúgva, így amikor az alma épp a szájában volt, megsütöttük újévi malacnak!

    VálaszTörlés
  8. De nem az enyémet:) Remélem, jól telt a szilveszter:)

    VálaszTörlés
  9. Kedves Tita!

    "Belédolvasgattam". Jól tudod: jó úton jársz. Amit például a vonzásokról írsz mélyen igaz, és az én életemben most szinte már kísérteties...
    Kedvesen, jó stílusban írsz, hasznos vagy. Egyetlen apró megjegyzés: ne csak a mi "nyugati" kultúrámkból indulj ki. A 6 milliárd (vagy több?) ember nagyobbik része még Él, és többé-kevésbé tisztán, egyszerűen. És ez csak a Föld. Hány lény van még az univerzumban!?
    Légy tehát kissé kevésbé szigorú: minden rossz, amit az emberek tesznek, vagy gondolnak félelemből fakad! Ez persze nem mentség, csak ha tudjuk, egy fokkal elnézőbbé tesz minket.
    Malackádat etetjük (csak el ne hízzon!), Te pedig etesd tovább a lelkünket! Vidám új évet Neked, és aranykertet!
    Szeretettel: Oli

    VálaszTörlés
  10. Köszönöm, Oli!:) Gyere máskor is:) Igazad van egyébként. Igen, gyakran félelemből cselekszenek az emberek. Bár, mélyére ásva, minden félelem gyökere a haláltól való félelem. A bolygónkat viszont kinőttük. Ha valamitől félek, akkor ettől. Rengeteg ember meg fog halni, hogy néhányan túlélhessenek, és ez az idő elkezdődött.

    VálaszTörlés

Antoine de Saint-Exupéry: Fohász

Uram, nem csodákért és látomásokért fohászkodom, csak erőt kérek a hétköznapokhoz. Taníts meg a kis lépések művészetére! Tégy lelemény...